Nu har vi släppt biljetterna till alla seminarierna under Sommelierernas Dag, 6 feb 2016 på Clarion Hotell Post i Göteborg. Den som vill vara säker på att få en av de attraktiva platserna kan boka sina biljetterna här på vår egen hemsida. Årets programinnehåll är mycket varierat med spännande föredragshållare, provningar och ett brett innehåll som passar alla dryckesintresserade.

Vad sägs om att lyssna på Master of Wine Madeleine Stenwreth, om den oslipade rubinen Malbec, Delta i Special Club Champagne-seminarie, Lära dig mer om den hyllade hållbara vinodlingen i Kalifornien med Brian Maloney som också lär oss mer om Zinfandels värld, Få en unik inblick i Svensk vinproduktion, Tävlings-sommelleri, Hilda Nilssons som lär oss prova Ost till vin, Kaffeseminarium med Da Matteo, lyssna på Michel Jamais visdoms ord och mycket mycket mer……

Sommelierernas Dag vänder sig både till allmänheten och till branschfolk. Vi välkomnar allmänheten att delta i alla seminarier och yrkesverksamma inom hotell, restaurang och dryckesbranschen är välkomna att delta i seminarier, mässan och festmiddagen.

Vi bjuder in till föreläsningar med provningar, diskussioner och Master Classes. Till denna dag är alla dryckesintresserade välkomna, såväl yrkesverksamma i branschen som dryckesintresserade amatörer. Vi vill att denna dag ska ge möjlighet till förkovran och ett ökat intresse för god dryckeskultur.
Kunskap ger glädje och stolthet!

Varmt Välkomna!