Nu är det mindre än en månad kvar tills den stora dagen, vi längtar och räknar ner.
Vill du avsluta Sommelierernas Dag eventet 2016 på topp? Då är det dags att boka biljett till söndagens Festmiddag på Clarion Hotel Post, – en festmiddag utan dess like.

Som vi har nämnt tidigare är årets huvudsponsor California wines och temat för Sommelierernas dag blir passande nog Kalifornien. Middagen har därmed plockat det festligaste i regionen: Hollywood.

Menyn för middag är släppt och det är en fantastiskt tre rätters meny med ett amerikanskt tema på de svenska råvarorna. Minst lika viktigt är vinet denna kväll, i glasen hälls det vin av amerikansk råvara.

Förutom en trevlig måltid i gott sällskap och trevlig miljö kommer du få vara med om så mycket mer. Denna fantastiska kväll startar som sig bör med entré på röda mattan. Under själva middagen guidas vi av både en engelsktalande och svensktalande konferencier. Det kommer delas ut priser, bland annat ett stipendium från Vinkällans utbildningsinstitut, Västsvenska Sommelierföreningens hederspris samt priset till Årets Utställare. Under middagen kommer du även att bjudas på underhållning som sätter stämningen på en hög nivå.

Hela denna kväll är din för 895 kronor. Du kan gå in och boka kvällens biljett på vår hemsida, www.sommelierernasdag.se där du klickar på ”boka biljetter”. Biljetten är din värdehandling och ska uppvisas vid ankomst till middagen.

Se till att få din plats säkrad och boka din middags biljett redan NU!

Välkommen!