Alla är Välkomna!

Har du ett intresse för dryck, dryckeskultur och vill förkovra dina kunskaper inom detta område? Då har du chansen att delta i spännande seminarier den 6 februari 2016 under eventet Sommelierernas Dag som går av stapeln på Clarion Hotel Post. Sommelierernas Dag är en populär tillställning för alla med omtanke om och för vin och dryck.
Det är Sommelierföreningens Västra Sektion som ser till att detta årliga event blir av. En organisation som värnar om dryckens och sommelierens framtid. Det är en tillställning som årligen besöks av folk inom restaurangbranschen, importörer, Systembolaget mm.

Seminariedagen, som går av stapeln på lördagen 6 februari, är till för Alla!

I år vill vi se dig som inte har drycken omkring dig som ditt yrke på våra seminarier. Utan i alla enkelhet ett brinnande intresse och för dig som nyss fått upp ögonen för dryckens ädla konst.
På Sommelierernas Dag får du möjlighet att träffa människor med stor rikedom om dryck, människor som länge arbetat inom dryckesbranschen på olika sätt. Du kommer få information, upptäcka och få större kunskap om vin och dryck. Allt det här i en social och inspirerande miljö på en välkomnande plats.
Den 6 februari kl. 12.00 startar den späckade helgen ”sommelierernas Dag” med seminarier. Det är här du har chansen att få ta del av erkänt kunniga och kända personers kunskap i vin och dryck. Några av årets föreläsare är Michel Jamais, Sören Polonius, Claudia Skoog, Da Matteo och Brian Maloney m.fl.
Information om de fastställda seminarierna och mycket mer finns att tillgå på vår hemsida, där även biljetterna bokas.

Sommelierernas Dag 2016 hälsar Alla Varmt Välkomna på Årets Seminarier!