Sommelierernas dag 2016 närmar sig med stormsteg. Vi är redan inne i i december, om snart två månader kommer vi medlemmar som arbetar med alla spännande förberedelser att stå redo och välkomna er till den här säsongens event den 6-7 februari 2016 på Clarion Hotel Post i Göteborg.

Sommelierernas dag blir mer omfångsrik för var år som går. Förra året utökade vi med ytterligare en eventdag, lördagens som innehöll seminarier för alla och branschmingel på kvällen innan söndagens dryckesmässa. Likaså tillkom en egen hemsida under 2015: Sommelierernasdag.se, en sajt som i år har blivit uppdaterad med ny layout, nya funktioner och ett annat formspråk. Ni kommer ändå att känna igen er, allt annat är ju som vanligt, och lika intressant och spännande. Gå gärna in på vår nya hemsida och testa dess nya funktioner och erbjudanden.

Vår nya hemsida är lätt att förstå, modern och intressant. Där du får reda på allt som händer denna helg.
Den största nyheten är att du som gäst och medlem i Sommelierföreningen enkelt kan köpa biljetter till alla programpunkter direkt på hemsidan; seminarier, festmiddagen, inträde till mässan etc. Köpet görs via Paypal och biljetten som du får via mail skriver du ut och tar med dig till ditt bokade program under eventhelgen. Biljetter går att boka med start tisdag 15 december.

För er som ska ställa ut på mässan Sommelierernas Dag 2016 har ni nu möjlighet att kunna boka allt ni önskar (extra bord, middagsbiljett etc.) direkt på fakturan i samband med er anmälan som utställare. Bokar ni allt vid ett tillfälle får ni också en extra rabatt på middagsbiljetterna som bonus.

Våra sponsorer har fått en helt egen sida, där du kan läsa om vilka de är och få veta mer om dem som sponsrar Sommelierernas Dag.
Vill du också stå med som sponsor på vår hemsida, är du varmt välkommen att kontakta oss under fliken ”kontakt”

Nyhetssidan är en av de viktigaste funktionerna på vår hemsida. Det är här du kommer kunna hålla dig informerad om senaste nytt kring eventet, om vad som händer och hur förberedelserna går inför Sommelierernas dag 2016. Information om utställare, nyheter om varje individuell föreläsare kommer att anges här, likaså om den blivande festmiddagen, efter dryckesmässan, på söndagskvällen.

Du kan få reda på vilka det är som står bakom och som ansvarar för årets eventet, och hur du kommer i kontakt med dem.
Hemsidan är utrustad med en FAQ så du snabbt kan få svar på de mest förekommande funderingarna. Om din fråga inte står med, kontakta den person som är ansvarig angående just det område ditt ärende gäller. De ansvariga hittas under ”kontakter”.

För alla er som var med på Sommelierernas Dag 2015 och vill minnas tillbaka eller för er som vill få en inblick på denna dryckesmässa så har vi använt bilder av fotografen under eventet förra året, Jacob Karström. Du finner dessa i vårt galleri och i nyhetsarkivet.

Vi som jobbar inför dessa dagar är ett ideellt team som ständigt arbetar för att förbättra Sommelierernas Dag för var år som går. Vi är glada och stolta att få presentera vår nya hemsida för er. Välkommen in!