ÅRETS MIDDAG!

Årets middag kommer arrangeras på Göteborgs restauranger med stor passion för vin. Vi har bett våra vänner att och sätta ihop ett magiskt middagspaket och vinpaket till oss som kommer från sommelierenas dag!

Det är ingen gemensam middag utan man väljer själv ett upplägg som man gillar och bokar själv på respektive restaurang. Nedan kan du se restaurangerna, meny och vinpaket samt bokningsknapp till varje restaurang. Det finns begränsat antal platser så var snabb med att boka om du vill säkra en fantastisk kväll hos våra vänner!

BARSAC

Barsac är en restaurang och bar för vinälskare. Vi erbjuder vällagad mat med inspiration från den europeiska kontinenten, samtidigt som vi har hjärtat kvar i den svenska husmanskosten. Vi erbjuder också massor av viner på glas och över fem hundra olika viner på flaska, noggrant utvalda ölsorter, spännande destillat, lokalt rostat och nymalet kaffe, ostar och charkuterier av hög kvalitet och mycket mer.

BOKA HÄR

BARSAC MENY & VIN

MESTIZA

Här äter vi & delar på god mat i form av lite mindre rätter. Mestiza står för blandning. Mariuxi Ingber Robles har komponerat mellanrätter från alla världens hörn i en enda röra som hon tagit med sig från barndom och resor världen över och gjort till sin egen version. Hon använder från mer enkla ingredienser till lite mer luxiösa. Vi dricker grymma viner av alla dess slag, som Kiki Ingber valt ut med omsorg. Kaos på bordet är valet vi gör. Lämna mobilerna i fickorna. Äta, dricka, prata, äta dricka
MESTIZA MENY & VIN

BULOT

På Bulot vill vi erbjuda en lekfull upplevelse i en miljö som erbjuder kompromisslös kvalitet på eran smakupplevelse. Under Sommelierernas dag öppnar vi restaurangen och serverar en trerättersmeny med tillhörande vinpaket. Maten utgår från havet, där vi öser på med lyx i form av tryffel och kaviar. Vi öppnar upp högklassiga viner och serverar ett vinpaket utöver det vanliga.

BOKA HÄR

BULOT MENY & VIN

SOMM

Vi älskar mat och vin. Det är vad som ligger våra hjärtan närmast och den känslan vi vill förmedla till våra gäster. Njut av en härlig middag eller kanske bara ett glas vin.

Vi har ett brett utbud av viner på både flaska och glas. I vår vinbar kan du avnjuta en mängd av olika viner från vinlistan på glas. Ibland gästas vi av olika vinproducenter som berättar om nya trender och smaker.

BOKA HÄR

SOMM MENY & VIN